Drømme-Is

image

Mager kesam er fine proteiner å sove på… Jammen fint med ismaskin nå i sommer! Rom- og rosinis var på sin plass etter kveldsøkta. Kjørte 4×4 intervaller, noe jeg fint kunne spart meg for etter beintreninga tidligere i dag. Jeg har lemus i både legger og lår, så er spent på om jeg får nok søvn. Tenker en runde rundt elva i morgen tidlig, etterfulgt av en styrkeøkt på rygg og skuldre. Denne uka skal jeg nok få kjørt meg…

Good natt!

About these ads

2 thoughts on “Drømme-Is

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s